Akupunktur

Kinesisk akupunktur er en mere end 3000 år gammel videnskab og behandlingsmetode. Den traditionelle filosofi, som ligger bag, siger at kroppen skal opfattes som en helhed. Der skal være balance mellem de 2 modsatrettede energier, Yin og Yang, og Qi, den universelle livsenergi, skal være tilstede og i sund tilstand.

Når der opstår en ubalance i Yin og Yang balancen, eller Qi bliver ustabil, kan det ende med det vi med vestlige øjne, kalder sygdom.

Igennem kroppen og organerne bliver energierne transporteret og transformeret, igennem et net af kanaler, meridianer, til alle dele af kroppen.

Der er 14 store meridianer, og på disse er der 361 akupunkturpunkter.

En akupunktør, kan regulere energistrømmen og på den måde bringe kroppen i balance, ved at sætte nåle i udvalgte punkter. Udover at bringe balance, stimulerer nålene også kroppens egne selvhelbredende funktioner.

Hos Sinos, behandler vi også med Cupping, Guasha, varmelamper, varmesten og Moxa, for at give dig den bedste behandling, der hurtigst muligt kan bringe din krop i balance, og fjerne dine gener

Hvad kan vi behandle?

Som udgangspunkt, kan alt behandles med akupunktur.

Så har du en fysisk eller psykisk ubalance, som ikke er nævnt ved siden af, er du meget velkommen til at kontakte os, og høre hvad mulighederne er.